Tips til golftræning

På denne side finder du links og information til gode golftræningstips. Vi forsøger at holde dig opdateret med den nyeste udvikling indenfor golftræning og bringer gode råd og træningsvideoer fra professionelle golfspiller og deres trænere. I nedenstående videoer vil du se gode bud på hvordan du kommer sikkert fra tee til green.

Synes du at der er noget vi mangler, så er du altid meget velkommen til at sende os dit linkforslag eller andre ønsker til eventuelle rettelser. >
Kontakt os

TRÆNINGSTIP TIL DRIVING

Tiger Woods
Tiger giver os i denne video et indblik i hans tanker omkring det gode drive og hvilke ting han fokuserer på for at opnå perfektionen i sit sving.
John Daly
Hvis du gerne vil slå langt så kan det være du kan lære lidt ved at se denne video med alletiders bedste "long-hitter-bad-boy" John Daly. Han giver os i denne video et indblik i hans tanker det gode solide drive og hvilke ting han fokuserer på for at opnå hastigheden og farten i sit drive.

TRÆNINGSTIP TIL JERNSLAG

Paul Casey
Her ser du en golfclinic med britten Paul Casey som under opvisningen bliver interviewet af selveste Jack Nicklaus. Paul Casey forklarer os om hvilke ting han fokuserer på under sine jernslag og indslag til green, og hvordan han arbejder med bolden for at klare sig ud af forskellige situationer.
Tiger Woods
Tiger giver os i denne video et indblik i hans tanker omkring det gode drive og hvilke ting han fokuserer på for at opnå perfektionen i sit sving.
Jack Nicklaus
Verden bedste golfer gennem tiderne må have noget fornuftigt at sige om det perfekte sving. Vi tror på ham, og synes du bør se nedenstående video og få hans tanker om det enkle sving.
Du kan læse mere om Jack Nicklaus på vores side om golfrens Major turneringer >>

TRÆNINGSTIP - BUNKERSLAG

Phil Mickelson
Phil Mickelson, verdens måske bedste golfspiller til det korte spil, forklarer os hvordan vi klarer os sikkert ud af bunkeren..
Jack Nicklaus
Med hjælp fra sin søn Gary, forklarer Jack Nicklaus her hvordan man efter hans overbevisning kan få et godt chip til at blive et godt skud ud af bunkeren.

TRÆNINGSTIP TIL PUTNING

Golfdigest
Reporter fra GolfDigest viser os et tip til hvordan vi måske kan klare de frygtede 2 m put. Mange amatørgolfere gør ofte den fejl at der ikke bliver prioriteret nok på træning af putning. Måske fordi driver- og jernslagene mere giver en følelse af at "komme frem" på banen eller det bare er sjover at banke til bolden. Putning er dog måske den del af golfspillet som i allerhøjeste grad skille proen fra amatøren. Der kan hurtigt smides point væk oppe på greenen hvis man ikke er 100 % skarp på dagen, og så bliver et forventet 2-put hurtigt til et 3- eller 4-put..

Træningsudstyr til putning:
En dåse til at lægge ned i golfhullet, som hurtigt sender bolden tilbage til dig. Returnerer bolden fire meter eller mere afhængigt af greenens hastighed. > ROBOCUP - Puttetræner
David Laedbetter
Golfguruen og protræneren David Laedbetter giver os her et indblik i han tanker omkring de mest almindelige fejl amatør golferen gør i sit forsøg på at forbedre sin putning.