Titleist
PING Golf
Titleist er et meget respekteret og anerkendt brand indenfor golfudstyr. Selve navnet Titleist er et subbrand under den verdensdominerende golfproducent Acushnet, som igen ejes af Fila. Firmaets historie går helt tilbage til 1930´erne og Titleist hører derfor til blandt de aller ældste producenter af golfudstyr, hvis man kigger på de dominerende firmaer idag.
Mere om Titleist..
Titleist er et meget respekteret og anerkendt brand indenfor golfudstyr og var den foretrukne producent for Tiger Woods inden han for snart en del år siden valgte at skifte til Nike. Faktisk var det dengang sådan at Tiger, trods det officielle skift til Nike, i en lang periode fortsatte med at bruge hans Titlist driver og putter som først rigtigt blev lagt på hylden før 2010 udgaven af British Open. Således kan man altså konkludere at bla. Tiger har vundet rigtigt mange turneringer med Titleist golfudstyr i baggen, men også mange andre internationale golfstjerner spiller den dag idag med Titleistudstyr og selvom mange af naturlige grunde spiller med andre mærker i selve udstyret, så er Titleist golfbolde det absolut førende mærke, havd angår valg af "den lille runde"
Lee Westwood, Rory McIlroy, Luke Donald og vores egen Anders Hansen er få blandt mange professionelle golfspiller med Titleist golf i baggen. Du kan læse mere om Titleist og hvem der spiller med udstyret på denne side >
Titleist
KØB BILLIGT TITLEIST GOLFUDSTYR OG BILLIGE GOLFBOLDE HOS AMAZON I ENGLAND
Udnyt den lave kurs på pund og den lavere moms !
Titleist Pro V1
Titleist Pro V1 golfbolden er uden tvivl den golfbold der spilles af flest spillere på de professionelle golftours verden over. Pro V1 bolden er kendt for at være en bold med masser af længde og det er vel lige præcist hvad de fleste golfspillere efterspørger.
Vejl. pris i DK: 449,00
Vejl. pris i UK: 339,00
Titleist Vokey Wedges
Titleist Golf laver selvfølgelig også wedges og har et stort udvalg af lækre produkter der matcher ethvert behov. Titleist markedsfører deres golfwedges under navnet Vokey, som stammer fra den legendariske canadisk fødte golfkølledesigner Bob Vokey.
Vejl. pris i DK: 999,00
Vejl. pris i UK: 800,00