Taylormade Golf
Taylormade Golf
Taylormade Golf
Det verdensberømte golffirma Taylormade er isæt kendt for deres produktion af de meget populære drivere, såsom R7, R9 og R11 og ej at forglemme super driverne i Burner-serien.
Selvom det måske er driverne, som Taylormade er allermest kendt for, så producerer firmaet altså også hele sortimentet indenfor golfudstyr. Så hvad enten du står og mangler et dusin golfbolde eller et komplet jernsæt, så er Taylormade garant for et godt køb i en super kvalitet blandt markedets bedste.
Jim Furyk, Dustin Johnsson, Sergio Garcia er blot et par af de mange golfproer og tourspillere der bruger Taylormade golfudstyr i verdens største golfturneringer.
Mere om Taylormade..
Taylormade golf blev startet i 1979 af Gary Adams som tilskrives opfindelsen af den første golfkølle i metal. Lige siden starten af firmaet har Taylormade hørt til i toppen af verdenskendte golfbrands, og er idag en del af Adidas Group. Taylormade har idag hovedsæde i Carlsbad, Californien.
Taylormades dominans på specielt udviklingen af drivere og popularitet blandt verdens tourproer har været bemærkelsesværdig i de senere årtier, og det siges at der er flere professionelle golfspillere der spiller med Taylormade drivere end
Cleveland, Callaway, Ping og Cobra lagt sammen. Om det passer, ved vi på GolfNyt.dk ikke helt, men der er ingen tvivl om at hvis du følger PGA- eller Europa touren på TV, så vil du helt sikker se at der meget ofte bliver hevet en Taylormade driver op af baggen, eller for den sags skyld ruller en bold i hulllet på green med Taylormade påtrykt..
30. Marts 2012
Taylormade har i denne video samlet nogle af golfverdenens største og mest erfarne stjerner, som selvfølgelig også er Taylormade spillere.
Jason Day, Retief Goosen, Martin Kaymer og Sergio Garcia, afslører her hver deres tips til at sammensætte det perfekte drive, og som gerne skulle hjælpe dig til at ramme mere lige og flere fairways.
Se denne unikke video hvor der bliver delt ud af alle guldkornene og se om ikke der er et par ting du kan drage nytte af og med succes fokusere på i dine næste træningrunder..

Udnyt den lave kurs på pund !
Find billigt golfudstyr hos Onlinegolf i England !
Nyd godt af ingen told og afgifter på golfudstyr i England
Taylormade wedges
Taylormade har netop fremvist deres nyeste produkt indenfor wedges. ATV (all terrain wedge). Se hvad de selv siger om det nye udstyr og få kommentarene fra et par af deres proer, bla. Sergio Garcia..
Taylormade puttere
Et af de seneste skud på stammen i rækken af kvalitetsputtere fra amerikanske TaylorMade, er den anmelderroste Ghost Manta putter. Putteren er belagt med en særlig farve coatning der gør at reflekstioner fra sollyset minimeres når du står over bolden, ligesom farven samtidigt står i god kontrast til det grønne græs.
To parallelle sigtelinier på toppen af putteren gør det samtidigt nemmer at line bolden godt op og den særlige Surlyn indsats i slagfladen er lavet således at den ved boldtræf fremprovokerer fremadgående spin i bolden, der fremmer et præcist rul og samtidigt giver en blød fornemmelse ved boldtræf.
>
Læs mere om Manta putteren