PING Golf
PING Golf
Ping golf blev startet helt tilbage i 1959 af Karsten Solheim. Solheim var uddannet ingeniør og arbejdede dengang hos General Electric og men startede en produktionen af golfputtere op i sin garage.
Mere om PING..
G15 Driver og Fairway Woods serien fik for nyligt de maksimale fem stjerner for Performance i et af de største udenlandske golfmagasiner. Udformningen af ​​G15 Hybrid blev vurderet til 4,5 stjerner for Innovation og en testperson sagde om den nye hybrid: "bolden flyver som en raket"
Med henvisning til den exceptionelle ydeevne og de mange innovative funktioner kårede magasinet Golf Digest i deres 2010 "Hot List" PINGs G15 serie i puttere med Gold Awards i sin årlige gennemgang af golfens "hotteste" produkter. G15 driveren blev yderligere anerkendt med "Editor 's Choice" Award, hvilket ​​kun fire produkter ud af mere end 400 ansås for værdige til denne eftertragtede ros. Resultaterne blev offentliggjort i februar nummeret af magasinet.

"Den hurtige succes for vores nyeste produkter har været exceptionel," sagde John Solheim, PINGs bestyrelsesformand og administrerende direktør. "Golfspillere nyder godt af vores seneste fremskridt inden for teknologi i hver kategori. Nu, for at fortjene den højeste ros fra Golf Digest i en så omfattende og teknisk gennemgang af vore produkter. Det giver golfspillere verdens over tillid til, at PING produkter fortsætter med at levere præstationer fra tee til green og på green"

Den G15-serien, som indeholder drivere, fairway woods, hybrider og strygejern, blev lanceret i august 2009. Hver optjent guld udmærkelse i deres respektive kategorier og scorede meget højt i de to vigtigste kriterier, Performance and Innovation. Produkterne blev også bedømt på Look / Lyd / føle og efterspørgsel.

G15 driveren blev kåret som "Redaktørens valg" og magasinet rost PINGs design af den nye driver "... fordi den ser ud og fungerer som en golfkølle bør for alle typer af spillere. De højteknologiske funktioner er der ... men de er skjult. Præcis den måde, vi ønsker det på" Bolden får en virkelig høj bane. Præcis hvad du ønsker af en hybrid. "G15 jernene modtog 4,5 stjerner af det anerkendte udenlandske golfmagasin i kategorierne for både Performance and Innovation. "Det er den mest tilgivende, jeg endnu har prøvet," sagde en en anden tester.

Den nye i putterserie omfatter 10 modeller. I Blade Putter kategorien, scorede Anser V2 serien den højeste af alle scores og fik hele fem stjerner for sin nano-nikkel insert teknologi og centrum-krop cut-outs. De nye Wack-E modeller modtog ligeledes fem stjerner i Mallet kategorien for Innovation og 4,5 stjerner for Performance.
PING golf Tour Van
Se med når der bliver vist rundt i PING´s rullende værksted som er med under alle store turneringer og hvor de professionelle spillere kan få tilpasset deres udstyr til den aktuelle formkurve eller nuancer for deres golfsving..
Udnyt den lave kurs på pund !
Find billigt golfudstyr hos Onlinegolf i England !
Nyd godt af ingen told og afgifter på golfudstyr i England