Nike Golf
Callaway
Da Nike for år tilbage indgik samarbejde med selveste Tiger Woods, vidste man med sikkerhed at Nike var en golfproducent der var kommet for at blive..også på markedet for golfudstyr. Firmaet med rødder tilbage starten af 60´erne er idag en seriøs spiller på markedet for kvalitets golfudstyr og sponsorerer, ud over Tiger Woods, også andre golfstjerner såsom Thomas Bjørn, Paul Casey, Stewart Cink og Michelle Wie...
Kvalitets udstyr fra Nike
Nogle har måske stadig den holdning at Nike er lidt af en opkomling som stadig har noget at bevise ifht. at levere træfsikre produkter, der tåler sammenligning med den ekspertise der er gennem årtier er oparbejdet i konkurrerende firmaer. Hvor om alting er så kan man ikke komme uden om at Nike både er, og formenlig i mange år frem over, forbliver verdens største producent af sportsudstyr, og firmaet investerer voldsomt i produktudvikling. Nike leverer udstyr af høj kvalitet og ofte i nyt og banebrydende design.
Priser på Nike golfudstyr ?
Nike fåes i mange prisklasser hvad enten du er på udkik efter en ny driver, putter eller måske et helt jernsæt. Nike hører bestemt ikke til blandt de dyreste mærker, hvis vi tager et gennemsnit af sortimentet.
Butikker ?
Nike er verdens største producent af sportsudstyr og derfor er det også de færreste proshops og forhandlere af golfudstyr der kan komme uden om Nike i deres sortiment. Derfor finder du også Nike golfudstyr på hylderne i de fleste golfbutikker landet over.
Nike Tour Van
Tag med på et kig i Nike´s golf tour van, og hør hvilket arbejde der foregår bag kulissen når de store golfturneringer afholdes. Nike´s mans fortæller os lidt om deres spilleres forberedelse og hvilke tanker der ligger bag custom-fitting af golfproernes udstyr.
Nike golfsko
Nike er måske verdens største producent af sportssko og der er således også gennem de senere år kommet mange golfsko på markedet der bærer Nike´s velkendte Swoosh logo. Nike golfsko findes i mange forskellige varianter, lige fra den helt klassiske lædersko til den mere moderne og sporty type som mest minder om en alm. gummisko. Nike golfsko bruges bla. af Tiger Woods..