The Masters - april
Tha MAsters
I mere end 75 år har verdens bedste golfspillere kæmpet i årets første major, The Masters. Det prestigefyldte symbol på sejren, den grønne jakke, er blevet en af golfårets mest attraktive, og de allerbedste spillere dyster hvert år på den samme golfbane, nemlig Augusta National Golf Club, i byen Augusta, Gerorgia, USA.
Modsat de andre majors så afholdes The Masters hvert år på den samme bane, og inkarnerede golffans vil med sikkerhed samstemmende sige at The Masters har budt på nogle af golfhistoriens mest spektakulære og spændende oplevelser. Tiger Woods tog sin første sejr i Tha Masters tilbage i 1997, og har siden vundet yderligere tre gange..
British Open (The Open Championship) - juli
Callaway
Denne legendariske golfturnering afholdes hvert år i enten Skotland eller England og arrangeres af The R&A som er en slags udstikker af The royal and ancient golfclub of St Andrews. Turneringen spilles altid på en form for linksbane og ikke sjældent foregår det på den næsten sagnomspundne golfbane "Old Course" i St. Andrew, Skotland.
Vinderen af British Open får sit navn indgraveret i pokalen som kaldes "
The Claret Jug" og kan smykke sig med titlen som vinder af verden måske allermest prestigefylde golfturnering. Vores egen Thomas Bjørn har ad flere omgange været i førerposition til at vinde en Major. Han var lige ved og næsten i 2003 udgaven af British Open, hvor han desværre, om søndagen, røg i "bunker"-problemer på hul 16. Mere om British Open >>
U.S. Open - juni
Callaway
På trods af sammenfaldet i navne er golfens svar på U.S. Open ikke at sammenligne med Tennis verdenens hvor danskernes darling Caroline Wozniacki stadig har en sejr til gode, men ellers har gjort en god figur igennem flere år. U.S. Open afholdes hvert år individuelt for både mænd og kvinder, og golflegender som Ben Hogan, Arnold Palmer og Jack Nicklaus har været blandt vinderne i det forrige århundrede.
I 00´ere har golfstjerner som Tiger Woods, Ernie Els og Retief Goosen været blandt de dominerende spillere. US Open spilles gerne på nogle af USA´s mest kendte baner såsom eks. Pebble Beach i Californien.
Mere om U.S. Open >>
PGA Championship (U.S PGA) - August
Callaway
PGA Championship spilles som den sidste major hvert år i August måned. Turneringen har rødder helt tilbage til 1800-tallet og er den eneste af årets majors, hvor amatørgolfere ikke har en decideret mulighed for deltagelse eller kvalifikation via en særskilt turnering.
Deltagelse for amatører kan nemlig kun ske via en sejr i en af årets foregående majors.
I 2012 spilles PGA Championship på The ocean course, Kiawah Island.