Callaway
Callaway
Den store amerikanske producent af golfudstyr Callaway Golf er en af golfverdenens absolut største spillere og leverer udstyr til flere af de største verdensstjerner såsom Phil Mickelson, Ernie Els, Annika Sorenstam, vores egen danske stjerne Thomas Bjørn samt mange andre internationale golfstjerner.



Callaway siger om sig selv:

Glæden ved at ramme en smal fairway.. Suset af at se et 25-fods put forsvinde ned i koppen.. Tilfredsstillelsen ved at se en golfbold følge præcist den flyvebane du havde visualiseret..
Det er ikke altid opnåeligt, men uendeligt dragende, og disse gys er golfspillets største belønninger. Og hver dag, udvikler vi på de værktøjer golfspillere har brug for at nå dem.
Så uanset om dit navn er Phil Mickelson, eller du har skrevet dit navn på et scorecard for allerførste gang, har vi hos Callaway har ét formål: at levere de bedste produkter golfverden nogensinde har set, og så godt produceret, at de bogstaveligt lægger glæden ved spillet i dine hænder. Fordi spændingen ved golf er derude. Og vi tror, ​​at alle med passion for spillet fortjener tillid til at gå ud og opleve det.


>
Mere om Callaway
Kvalitets udstyr
Firmaet Callaway som vi kender det idag blev grundlagt tilbage i 1982 af industrimanden Eli R. Callaway Jr.
Callaway har i dag brands som Ben Hogan, Strata og Top-Flite i deres portefølje, og samtidigt står firmaet også bag det meget populære puttermærke Odyssey som bla. laver den nok så kendte two-ball putter. Mest kendt er Callaway dog nok blevet, hen over årene, pga. den "tykke dame"..driverserien Big Bertha.
Priser ?
Callaway golfudstyr hører til i den lidt dyrere ende af golfudstyr, men samtidigt kan du også være sikker på en fremragende kvalitet og et lækkert designet produkt, hvilket også for de fleste golfspillere spiller en vis rolle når der skal vælges ny golfudstyr.
Butikker ?
Callaway forhandles af langt de fleste etablerede golfbutikker og proshops, samt naturligvis hos en lang række af online golfbutikker som til tider sælger mærket til en del under normal udsalgspris. Callaway er dog et brand som synes at gøre en del for at beskytte prisfastsætningen på deres produkter solgt ud af butik og kigger man på prisen i de fysiske butikker er der sjældent den store variation.
KØB BILLIGT CALLAWAY GOLFUDSTYR OG BILLIGE GOLFBOLDE HOS AMAZON I ENGLAND
Udnyt den lave kurs på pund og den lavere moms !